Spread the love

Някои хора като чуят за пижама си представят размъкната дълга нощница, която стои като чувал върху женското тяло. Това време е далеч зад гърба на модната индустрия. Производителите предлагат огромно разнообразие за всеки вкус – от съвсем изрязани и деликатни нощници до плътни и удобни памучни модели.

Много от предлаганите дамски пижами са част от модерни колекции дамски дрехи, имат щампи на любими анимационни герои, които ги прави много интересни. Някои от горнищата са тип потник, а други с къс или дълъг ръкав. Това важи и за долнищата – къси панталонки, до коляното или дълги. Така може да изберете подходяща за сезона или предпочитанията ви.

Деликатните нощнички

Естествено деликатните нощнички са вечен аксесоар сред дамските дрехи, но не са решение за всеки ден, а по-скоро за специални случаи. Комфорта идва от мекия допир на памука. Той е предпочитана материя за произвеждане на спалното бельо.

На който и модел да се спрете ще трябва да предвидите поне два комплекта, особено през студените дни. Това е наложително, защото дрехите съхнат по-трудно и едва ли ще успеете за един ден да изперете, изсушите и облечете отново любимата си пижама.

Пижами – гащеризони

У дома е лесно, ако не сте преценили коя пижама да си облечете, можете да я смените или да се завиете/отвиете. Но, ако сте решили да отидете на къмпинг с палатка или каравана ще се нуждаете от добра подготовка за вашата нощ в планината. Много удобен вариант са т.нар. гащеризони. Те представляват цяла пижама с цип, която се облича отдолу нагоре. Някои модели имат и качулка. Така няма да замръзнете, докато спите в палатката, особено, ако сте забравили спалният си чувал. Цветът не е от голямо значение за модата, но е научно доказано, че зеленото действа успокояващо. Ярките цветове като червеното и ярко оранжевото действат стимулиращо на нервната система.

Пижами тип „шорти”

Много практични и удобни са моделите с долнища тип „шорти”. По време на сън няма да ви създават неудобства и да ви убиват. Освен това стоят много добре.Още подобни модни предложения може да намерите на kapere.com. Освен сезонност за търсените от вас артикули като летни и зимни пижами, може да погледнете на актуалните промоцииза дамските дрехи, за мъжките дрехи, за детските дрехи също. Голямото разнообразие от маратонки, кецовe, обувки, тениски със сигурност ще ви заинтересува, освен това ще намерите дори аксесоари на маркови стоки. Ако сте почитател на марките дори и за бельото в kapere.com може да намерите Alexandra Italy, S’ Oliver, Riker, Tamaris, Marco Tozi – дрехи и обувки  с качество и комфорт за всеки ден или за вашето хоби.