Spread the love

Дрехите за почивка трябва да бъдат удобни – това е аксиома, с които е трудно да се спори. А дрехите за почивка на плажа трябва да бъдат двойно по-удобни, защото, от една страна, трябва да скрият тялото от любопитни очи. От друга страна, не трябва да пречат на движението на своя собственик. Основният елемент при плажният образ това са разбира се банските, при умело избрана туника той вече се превръща в един завършен образ.

Oсобености за една красива и модерна плажна туника

Дизайнерите отбелязват определени особености за една красива и модерна плажна туника. На първо място дължината: ако фигурата ви позволява изберете по-къс модел само до кръста. Така не не само ще изглеждате стилно, но и ще бъдат подчертани предимствата на загорялото ви тяло.

Последните сезони е модерен моделът във формата на пончо, който свободно се разполага по фигурата. Ако е необходимо, можете с каишка до подчертаете талията. Също така са популярни моделите във форма на лодка с V-образно деколте и класическите модели.

Други актуални модели са тези с асиметрична форма. 

Най-успешните дизайнери смятат, че комбинацията на широка яка тип лодка и асиметричен подгъв е идеална. Голямото деколте позволява да носите туниката традиционно, или наклонена само на едното рамо. Този модел изглежда много впечатляващо. Така дрехите ви лесно се трансформират от чисто плажни в подходящи за лятно парти в града.

В допълнение този сезон освен платнените туники са модерни и плетените такива. Плетените тъкани леко стоят върху тялото, крие вашите недостатъци, ако имате такива и придава на дамите на женственост и чар.

Какви цветове сега на мода при плажните туники?

Палитрата от цветове за туниките са разнообразни: ярки неонови цветове, пастелни нюанси, придаващи на загорялата кожа повече изразителност. Интересен ефект се вижда при комбинацията от няколко цвята и цветни щампи върху плата. Перфектни за плажна туника са платове с цвят бордо, бяло и коралови нюанси. Щампите върху плата също могат да бъдат разнообразни: геометрични модели, флорални мотиви, екзотични животни или имитация змийска кожа.

Избора е ваш!