Този стил е наистина неизменен лидер сред модата и то от няколко сезона. Ако си изберете подходящият за вас модела, успехът ви навсякъде е просто гарантиран!

Полата с висока талия изглежда страхотно както в бизнеса така и в романтичните приключения и дори екстравагантния стил  популярен сред младежта.

С какво да ги съчетаем?

Естествено, в този случай, връхната дреха се поставя под полата ви. В противен случай цялата идея за висока талия губи всякакъв смисъл.

При бизнес стила

При бизнес стила такава пола може да се комбинира с риза, като така се подчертава стройната фигура на дамата. Този модел също така е в състояние да скрие едно малко коремче. Ако към ризата се добави удължено яке с подчертана линия на талията, можете да скриете несъвършенствата в пропорциите на фигурата, с акцент върху бедрата ви.

Момичето, който предпочита романтичния стил на обличане, трябва да комбинира с лека въздушна блуза с къдри,което ще придаде известна доза кокетство на нейното излъчване. Оригинално е също така да се комбинират тези поли с блуза ръкави тип фенерче, особено ако решите да носите пола тип моливче.

При младежкия стил

При младежкия стил полата с висока талия може без проблем да се комбинира с тениски, дънкови якета, или дори широки пуловери. За тийнейджъри са подходящи по пищните поли с висока талия, като например тази от типа лале.

Момичетата, които предпочитат обикновеният стила при полата с висока талия могат да я носят с късо яке и то разкопчано, без значение дали кожено или дънково.

За да се обърне внимание върху женственият образ, към такива поли си струва да си закупите обувки с висок ток. Това ще ви направи да изглеждате съвършенна. При стилът на младежите е позволено обувки без ток и дори маратонки.